GLOBAL G.A.P – CERTIFICERING

Østerkrog Gartneri blev GolbalG.A.P-certificeret i 2005. Østerkrog Økologi blev certificeret i 2010.

GLOBALG.A.P står for Good Agricultural Practice. Det er et kvalitetsstyringssystem og en standard for kvalitet og sporbarhed inden for produktion af frugt og grønt.

Grundprincipperne i GLOBALG.A.P. er sporbarhed, miljø, kvalitet, fødevaresikkerhed og medarbejdernes sikkerhed og velfærd. Dette stiller i praksis høje krav til hygiejne, kvalitet og registrering under hele produktionslinien vedrørende det enkelte produkt.

Den overordnede målsætning er at sikre forbrugerne fødevarer, der kan indtages uden risiko for helbred og velvære. Dette kræver mange former for registreringer og kontroller i hverdagen.

Se mere på www.globalgap.org

GASA

GASA Nord Grønt er vores salgskontor. GASA Nord Grønt er Danmarks førende udbyder af dansk produceret frugt og grønt, til detailhandlen i hele landet.

http://danskgroent.dk/

NØGLEHULSMÆRKET

Østerkrogs grøntsager er alle nøglehulsmærket. Nøglehullet er et officielt ernæringsmærke, der gør det nemmere at finde de sundere produkter på hylderne i supermarked når du handler. Fødevarer med Nøglehullet lever op til et eller flere krav for indholdet af fedt, sukker, salt eller kostfibre.

Læs mere på link www.noeglehullet.dk

SÆSON

Se mere på: www.saeson-web.dk/