Vi støtter

ADRA Business

ADRA Business er et netværk for virksomheder, der ønsker at iværksætte og støtte projekter i udviklingslandene, gennem den selvstændige nødhjælps- og udviklingsorganisation ADRA Danmark.

ADRA Business er på denne måde virksomhedernes samarbejdspartner i ADRA organisationen. Støtten tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds arbejde
med samfundsengagement, og samarbejdet spænder over Corporate Social Responsibility, konsulentarbejde og direkte ulandshjælp.

Hensigten er at inddrage dansk erhvervsliv aktivt i udviklingsarbejdet, primært ved at udtænke og støtte nye kreative måder at generere midler og positiv omtale på.

Støttemuligheder:
Mulighederne for støtte tilpasses den enkelte virksomhed og kan bl.a. være, at

• donere et beløb
• indgå i ADRA Business
• etablere et sponsorat eller et partnerskab om projekter eller imagestyrkende events

Støtten kan trækkes fra i skat.

VI TAGER ET SOCIALT ANSVAR

I Danmark findes mennesker, som gerne vil arbejde eller uddanne sig, men mangler opbakning på grund af deres kriminelle fortid.

Hos Dangrow tager vi et socialt ansvar og har igennem High:five mulighed for at hjælpe disse mennesker tilbage på arbejdsmarkedet igen igennem velplanlagte forløb.

High:five blev etableret i 2006 af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) med det formål at assistere landets private og offentlige virksomheder med at etablere job og/eller uddannelsespladser til unge, der er i fare for marginalisering på grund af kriminalitet.

VI STØTTER FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN